telephone

pokličite nas
+386 30 22 44 22

email

pišite nam:
info@gofar.si

Sito tisk na tekstil je ena izmed zvrsti sito tiska, namenjena tisku na bombažne tkanine.

Pri tisku na tekstil uporabljamo več vrst tehnologij tiska;

  • Sitotisk
  • Preslikači
  • Direktni digitalni tisk na tekstil
  • Vezenje
  • Folijski izrez

Sitotisk

je ena nabolj pogosto uporabljena tehnika pri tisku na tekstil. Prav ta tehnika je najbolj obstojna ter mehka na otip. Tiskamo lahko v eni ali več barvah. Sitotisk se uporablja kadar želite potiskati večjo količino majic.

Preslikači

se uporabljajo ob naročilu enakih motivov v večih dimenzijah ali pa pri tisku po potrebi. Izdelamo lahko Flex ali Flok preslikače, ki so tiskani na posebnih folijah za transferni tisk na tekstil in izrezani po obliki oz željah. Tisk ima plastični otip in ne prepušča zraka. Primerni so za vse vrste tekstila. Na tekstil ali oblačila se prenašajo s toplotno prešo. Sitotisk preslikači so tiskani zrcalno s sitotiskom in s posebno transferno barvo, ki se s toplotno prešo prenese na tekstil oz. oblačilo. Tak tisk le delno prepušča zrak ima pa manj plastični otip kot flex preslikači. Primerni so za vse vrste tekstila.

Digitalni tisk

se uporablja pri manjših naročilih, ki želijo dodati vrednost artiklu. S pomočjo DTG tehnologije lahko printamo direktno na beli ali temni tekstil, ki vsebuje vsaj 70 % bombaža. 

Vezenje

je vse bolj priljubljeno, ker se od ostalih tehnologij tiska razlikuje po znatno boljši kvaliteti. Vezenje deluje zaradi postopka šivanja, ki različne niti poveže v želeni vzorec, veliko bolj bogato in prestižno ter je veliko bolj obstojno. Vezenje je prava odločitev za vse tipe vzorcev in logotipov za kar najbolj širok nabor tekstila, ki bodo povezovale večje število ljudi ali šle v dar in imele promocijsko ali drugačno sporočilno vrednost. Vezenje predstavlja izvrstno cenovno ugodno priložnost promoviranja vašega podjetja ali društva. Promocijsko vezenje izdelujemo na različna oblačila, jakne, vetrovke ali zaščitna obleke ter tudi na brisače in dodatke kot so kape in rokavice.

Folijski izrez

iz folije, flok-a in flex-a. Z rezalnikom folije izrežemo motiv iz posebne barvne folije. Folija ima nanešeno lepilo, ki ga prenesemo na majico s pomočjo toplotne stiskalnice. Primeren za tisk ene do dveh barv, zelo dobra obstojnost. Barve so omejene, so pa zelo intenzivne oziroma prekrivne. Lahko se tiska na vse vrste majic, dresov. Primerno za imena,napise, številke, seveda pa tudi logotipe podjetij.

{gallery}galerije/tisk_na_tekstil{/gallery}

Prijavite se na elektronske novice in prvi izvedite za naše najnovejše ponudbe in akcije.