telephone

pokličite nas
+386 30 22 44 22

email

pišite nam:
info@gofar.si

Poslikava steklenih površin

Izdelujemo nalepke visoke kvalitete, ki so primerne za poslikavo steklenih nalepk. Ker uporabljamo le njaboljše materiale, vam nalepke garantiramo z garancijo. Na željo stranke, nalepke za polepljenje steklenih površin zaščitimi z posebno UV zaščitno folijo, ki nalepki daje dodatno UV in mehansko zaščito. Na željo kupca vam omogočimo tudi montažo. 

Reklamne table

Reklamne table so odličen način promopcije vašega podjetja. V našem podjutju izdelujemo reklamne table iz različnih materialov in različnih dimenzij. Ker uporabljamo le najboljše materiale vam reklmane table garantiramo z garancijo. Izdelujemo tudi svetleče reklamne table, ki vaše podjetje promovirajo tudi ponoči. Na željo stranke, reklamne table zaščitimi z posebno UV zaščitno folijo, ki nalepki daje dodatno UV in mehansko zaščito. Na željo kupca vam omogočimo tudi montažo stenskih nalepk.

Stenska grafika

Stenska grafika je odlična metoda za poživitev poslovnih in bivalnih prostorov. Stenske nalepke  so primerne tako za gladke kot za grobe površine. Na željo stranke, stenske nalepke zaščitimi z posebno UV zaščitno folijo, ki nalepki daje dodatno UV in mehansko zaščito. Na željo kupca vam omogočimo tudi montažo stenskih nalepk.

Avtografika

Avtografika je odličen in cenovno ugoden način promocije vašega podjetja zelo širokem krogu ljudi. Ali se odločite za popolni polep ali samo delno, vam ta način promocije spremeni vaše vozilo v mobilno reklamo. Naši materiali so visoko kakovosti z dobro vzdržljivostjo in garancijo več let. Montaža ali odstranitev folije tako ne povzroča poškodb na vozilu, saj so materiali namenjeni izključno za polepitev vozil.

Galerije


Steklene površine

Reklamne table

Stenska grafika

Avtografika

   

 

Prijavite se na elektronske novice in prvi izvedite za naše najnovejše ponudbe in akcije.